Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Harare

Harare matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Harare. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Harare

Autovuokraamo Harare

Autovuokraamo Harare

Harare on pääkaupunki ja suurin kaupunki Zimbabwe , sijaitsee Koillis osa maasta.Kaupungissa on 1,6 miljoonaa asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 2,8 miljoonaa euroa (2011).

Harare sijaitsee tasangolla 1490 metriä merenpinnan yläpuolella – ja siitä syystä miellyttävän leuto ilmasto. Keskimääräinen lämpötila on 18 astetta C.

Pääoma on maan hallinnon, kaupan ja teollisuuden keskus, ja myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Kaupunki on kuuluisa kauniista väyliä koristavat Jacaranda puita, jotka kukkivat 2 kertaa vuodessa. Lisäksi Harare paljon puistoja ja viheralueita, ja on siksi usein kutsutaan “Garden City”.

Kaupunki on perustettu vuonna 1890 ja nimettiin vuoteen 1982 Salisbury. Harare kehitys on tuote siirtomaavallan ajan Euroopan ratkaisun ja on nykyään moderni kaupunki. Kaupunkikuvan on merkitty uusia rakennuksia ja moderneja pilvenpiirtäjiä alhainen rakennukset 1900-luvun alussa.

Harare on useita suosittuja nähtävyyksiä – mukaan lukien Parlamentti vuonna 1895, katedraali “Angelican katedraali” – rakennettiin vuosina 1913-1964, kaupungintalo peräisin 1933 ja Afrikkalainen National Gallery – kunsmuseum kanssa näyttelyitä maalauksia, reliefejä ja kivi veistoksia.

Muita nähtävyyksiä ja ympäri kaupunkia on “Mukuvisi Woodlands” – Wildlife Sanctuary norsuja, Chapungu Sculpture Park, Zimbabwe museo Human Science ja Lion Park – jossa voit päästä lähelle sekä leijonia ja gepardi.

On olemassa myös useita golfkenttiä Hararessa.

Kaupungin lentokenttä, Harare International Airport, joka sijaitsee 15 kilometriä etelään keskustasta.