Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Zimbabwe

Zimbabwe matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Zimbabwe. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Zimbabwe

Autovuokraamo Zimbabwe

Autovuokraamo Zimbabwe

Zimbabwe on sisämaavaltio kuten Etelä-Afrikka, joka rajoittuu Etelä-Afrikka etelässä, Botswana lounaassa, Sambia vuonna luoteeseen ja Mosambikin itään.Pääoma on Harare ja maan väkiluku on 12619600 (2012) asukasta.Zimbabwe on kolme virallista kieltä: Englanti, Shona ja Sindebele.

Koska levottomuuksia maassa on Zimbabwen matkailu on laskenut. Maan presidentti Robert Mugabe on ollut vallassa vuodesta 1980 ja muutti perustuslakia. Vaikka hän oli aiemmin juhlittu vapauttaja Mugabe on tullut yksi tyrannimainen ja korruptoitunut diktaattori, joka on tuhonnut entisen suhteellisen vauras Zimbabwe ja teki siitä yhden maailman köyhimmistä maista maailman alhaisin elinajanodote. Viime vuosina meillä on ollut suuria ongelmia inflaation. Vuoteen 2007 asti neljäs asukkaat ovat lähteneet maasta, koska poliittinen tilanne.

Suosituin matkailukohde on Victoria Falls rajalla Sambian luoteeseen maan. Tämä on myös Victoria Falls National Park on yksi kahdeksasta kansallispuistojen Zimbabwessa. Suurin niistä on Hwange National Park, se on muutaman tunnin ajomatkan päässä Victoria Falls ja on tunnettu sen uskomatonta luontoa, koska se sijaitsee Sambesi-joen. Täällä voit kohdata karjat Afrikkalainen norsuja ja seeproja, kirahveja mm. Olisiko myös petoeläimiä kuten leijonia ja Afrikkalainen villi koira, löytyy täältä.

Rauniot “Great Zimbabwe” (Great Zimbabwe) on Unescon maailmanperintökohde. Tämä on kivi rauniot muinainen kaupunki, joka oli keskellä suuri imperiumi, joka tunnetaan Munhumutapaimperiet (n. 1250-1629). Tämä valtakunta hallitsi aluetta suunnilleen saman kokoinen kuin nykypäivän Zimbabwe

Eastern Highlands ovat vuoristoalueella lähellä rajaa Mosambikissa. Korkein huippu Zimbabwessa, Mount Nyangani kello 2593 m sijaitsee täällä, samoin Bvumba vuoret ja Nyanga National Park.

Harare International Airport kaupungissa Harare on tärkein kansainvälinen lentokenttä Zimbabwessa.Bulawayo Bulawayo Lentokenttä on tärkeä lentokenttä.