Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Venezuela

Venezuela matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Venezuela. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Venezuela

Autovuokraamo Venezuela

Autovuokraamo Venezuela

Venezuela on maa pohjoisrannikolla Etelä-Amerikassa, mutta väkiluku on 28946101 (2011) asukasta.Sen rajanaapureita Kolumbia lännessä, Brasilia etelässä ja kaakossa, ja Guyana itään.Ulkopuolella Venezuelan rannikon saaret Aruba, Curacao, Bonaire ja Trinidad ja Tobago.

Pääoman Caracas , ja lisäksi Espanjan, perustuslaissa tunnustetaan yli kolmekymmentä alkuperäiskansojen kieliä.

Nimi Venezuelan tarkoittaa “Little Venice”, nimi, joka Espanjan navigaattorin Alonso de Ojeda antoi pohjoisrannikolla Etelä-Amerikan vuonna 1499, kun hän löysi Intian pælebygninger Lago de Maracaibo.

Venezuela pidetään maan erittäin suuri biologinen monimuotoisuus ja vaihteleva maisema. Luoteisosassa ja pitkin Karibian rannikolla pohjoisessa on laajennus Andien vuoristossa kanssa korkein vuori Pico Bolivar sijaitsee 5007 m Amazonilla etelässä ja Karibian rannikolla pohjoiseen. Se on ensisijaisesti luonto, joka vetää turisteja maahan. Venezuela on suurimmat öljyvarat maailmassa, ja sen talous on voimakkaasti riippuvainen öljystä.

Salto Ángel (englefossen) on korkein vesiputous maailmassa korkeus 1002 metriä. Se sijaitsee Canaima National Park, kaakkoon maan ja on 19 kertaa suurempi kuin Niagaran putoukset.

Vuonna Morrocoy kansallispuisto sijaitsee itään Karibian rannikolla, puimurin turkoosi vedet ja valkoiset hiekkarannat löytö metsiä noin että on runsaasti villieläimiä.

Suosituin matkailukohde on Isla Margarita, saari vain itään Karibianmerellä. Sen lisäksi, että kaiken Karibian saarelle yleensä luonteeltaan valkoiset rannat ja sininen meri, se on tunnettu ainutlaatuinen markkinoilla, kaunis palatsi ja useita suuria kirkkoja ja katedraaleja, joukossa valkoisia Basilica de la Virgen del Valle. Playa El Yaque on erittäin hyvät edellytykset forwindsurfing.

Simón Bolívar International Airport , maan suurin lentokenttä sijaitsee 21 km ulkopuolella Caracas.