Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Pietari

Pietari matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pietari. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pietari

Autovuokraamo Pietari

Autovuokraamo Pietari

Pietari on Venäjän toiseksi suurin kaupunki. Se on maan länsiosassa, jossa Nevan valuu Persianlahden, ja on 4.880.000 asukasta (2010). Pietarin perusti tsaari Pietari Suuren vuonna 1703, ja oli pääkaupunki Venäjä vuosina 1712-1918.Vuosina 1914-1924 kaupunki tunnettiin Pietarissa – Leningradin ja 1924-1991.

Pietari on yksi Venäjän tärkeimmistä satamista. Lisäksi sijainti lahden Suomessa, se liittyy myös Vienanmeren kautta Laatokan ja Kvitsjøkanalen – ja Moskovan kautta Volga-Baltian kanavan.

Pietarissa on useita muodikkaita nähtävyyksiä tarjota. Tunnetuin on valtava kompleksi Hermitage, kuten kuuluu kuuluisa Talvipalatsi 1750. Täältä löydämme yksi suurimmista ja vanhimmista museoista – jos voi nähdä teoksia Michelangelo, Leonardo da Vinci, Rembrandt, Van Gogh ja Picasso.

Niistä muita historiallisia nähtävyyksiä, seuraavat mainitaan: Pietari-Paavalin linnoitus, perustettu vuonna 1703 (kun bsyen) – joka sisältää historiallinen museo ja Pietari-Paavalin katedraali, Aleksanteri Nevskin luostari (1710), Resurrection Church (1881) sen ominaisuuden sipuli kupolit ja Kazanin katedraali (rakennettu 1800-luvun alkupuolella, kun malli Pietarin kaupungista Rooma ).

Kazanin katedraali Pietarin Parade Street, Nevski Prospekt. Se on 25 metriä leveä ja neljä kilometriä pitkä bulevardi joka ulottuu Aleksandr Nevskin luostariin Central Palace Square Aleksandr Nevskin luostari. Tässä ovat hotellit ja ravintolat peräkkäin, lisäksi useita suuria ostoskeskuksia.

Pietari on kaunis kaupunki, ja keskustan alueella – johon kuuluu myös useita upeita siltoja ja kanavat – Unescon maailmanperintökohde.

Lähin lentokenttä on Pulkovon lentokentälle , joka sijaitsee 22 km etelään Pietarista.