Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Pietari Lentokenttä

Pietari Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pietari Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pietari Lentokenttä

Autovuokraamo Pietari Lentokenttä

Autovuokraamo Pietari Lentokenttä

Pietari Airport – Pulkovo (LED) on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 22 kilometriä etelään Pietari keskusta.Lentokenttä on 3. vahvinta Venäjä , palvelevat 11.200.000 matkustajaa vuodessa (2012 mennessä).

Pietari Airport avattiin virallisesti vuonna 1932, ja on tällä hetkellä kaksi terminaalirakennuksissa. T1 on lähinnä kotimaan lentoja, mutta T2 on kansainvälisiä reittejä. Rakennukset sijaitsevat hyvän etäisyyden päässä toisistaan ​​(noin 15 min. Driving). On kuitenkin ilmainen bussikuljetus välillä T1 ja T2.

Noin 70 lentoyhtiötä on suorat lennot ja ulkomaille Pietarin lentokentältä – mukaan lukien Oslo , Moskovassa , Budapestissa , Kööpenhaminassa , Tukholmassa , Pariisissa ja Ateenassa .

On hyvä valikoima kahviloita, ravintoloita ja kauppoja lentoasemalla. Lisäksi verovapaita myymälöitä, internetyhteys, kokous-ja konferenssitilat jopa 120 hengelle, posti, infopiste, posti ja apteekki.

Lähimmät hotellit ovat Pulkovskaya Hotel on 5 km päässä Pietarista lentokentältä.

Saadaksesi lentokentältä osaksi Pietarin keskustassa, voi kestää bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton, useita hyvämaineinen autonvuokraus toimistoja lentokentällä – kuten Hertz, Sixt ja Avis.