Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Moskova

Moskova matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Moskova. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Moskova

Autovuokraamo Moskova

Autovuokraamo Moskova

Moskova on pääkaupunki Venäjän ja Euroopan suurin kaupunki 11,6 miljoonan asukkaan pääkaupunkiseudun (2012).Moskova sijaitsee suunnilleen Euroopan puoleisella Venäjällä Moskovan joen.

Kaupunki on Venäjän johtava teollinen, taloudellinen ja kaupallinen kaupunki ja maan tärkein liikennekeskus. Lisäksi Moskovassa on maan tieteen ja kulttuurin keskus, ja on yli 80 korkeakouluissa ja yliopistoissa – kuten Moskovan yliopistossa vuodesta 1755.

Kaupungissa on useita museoita ja taidekokoelmia. Tunnetuin on Tretjakovin galleria on suuri kokoelma venäläisen taiteen eri aikakausilta, Pushkin Museum – ja näyttelyitä klassisen ja modernin taiteen sekä Moskovan historiallisessa museossa.

Moskova on maailman kuuluisa arkkitehtuuristaan ​​ja kaupungin historiallisesta keskustasta, löydämme “Kreml” seinät ja linnoituksen 1400 on 19 tornia. Muurien sisällä ovat sellaisia, Tsaarien kruunajaiset katedraali “Uspenski” alkaen 1479, Blagovesjtsjens tuomiokirkko 1489 ja useita muita kirkkoja, katedraaleja ja palatseja.

Itä Kremlin “Krasnaja Ploschad” tai “Red Square” – vanha neliö Neuvostoliiton aikana käytettiin suuria poliittisia kokoontumisia ja sotilaallisia paraateja.Täällä löydät myös Leni mausoleumi – yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä ja Pyhän Vasilin katedraalille 1550: n – joka on Venäjän tunnetuin kirkko yhdeksän värikäs kaareva tornit.

Muita suosittuja matkailukohteita Moskovassa kuuluu konserttisalin “Tsjajkovskijhallen”, Bolshoi Theatre, Malyjteatret, valtion sirkus ja nukke.

4 km länteen Kremlin Moskovassa on “Moscow City” – kotien, toimistojen, kauppojen ja huvipuisto.

Moskova on viisi lentokenttää – joka 2 niistä ovat kansainvälisiä. Päälentokenttä (ja maan) on Moskovan Domodedovon lentokentälle , joka sijaitsee 42 km kaakkoon keskustasta.