Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Moskova Lentokenttä

Moskova Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Moskova Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Moskova Lentokenttä

Autovuokraamo Moskova Lentokenttä

Autovuokraamo Moskova Lentokenttä

Moscow Domodedovo International Airport (DME) on Venäjän suurin lentokenttä, ja modernein maassa.Lentoasema on myös yksi Euroopan vilkkaimmista, palvelee noin 22 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011).

Moscow Domodedovo Airport sijaitsee 42 km kaakkoon Moskovan keskustasta.

Lentoasema avattiin vuonna 1964 ja on kaksi terminaalirakennuksissa. 3 terminaali on rakenteilla, ja kun se avataan, lentoasema pystyisi käsittelemään 35 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Peräti 77 lentoyhtiöillä on suoria lentoja Moskovan Domodedovon lentokentälle lähes 241 kotimaista ja kansainvälistä kohteisiin.

On olemassa useita lentoaseman tilojen, kuten erittäin hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Lisäksi sanomalehti kioski, langaton internetyhteys, ATM, valuutanvaihto laskuri, infopiste, matkailu, tupakointi, terveyskeskus, apteekki, VIP Lounge, kappeli ja moskeija. Lentokenttä on myös hyvin sovitettu vammaisille.

Lähimmät hotellit ovat Domodedovo Airport Hotel sijaitsee 1 km päässä terminaalin. On bussikuljetus lentoaseman ja hotellin.

Saadaksesi lentokentältä osaksi Moskovan keskustassa, voidaan käyttää pikajuna, rautatie, bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Moskovassa on useita kansainvälisiä autovuokraamoja toimistot lentokentällä – kuten Hertz, Sixt, Avis ja Europcar.