Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Venäjä

Venäjä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Venäjä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Venäjä

Autovuokraamo Venäjä

Autovuokraamo Venäjä

Venäjä on osittain Euroopassa ja osittain Aasiassa – ja sen noin 17 miljoonaa km ² maailman suurin maa. Myös suhteessa väestöön on yksi parhaimmisto. Koko 142000000 ihmistä asuu tässä valtavassa maassa. Venäjällä on yhteistä rajaa Norja , Suomi , Viro , Latvia , Valko-Venäjä, Ukraina , Georgia, Azerbaidžan, Kazakstan, Kiinan Kiinan , Mongolian, Pohjois-Korea, Liettuassa ja Puolassa .

Venäjän pääkaupunki, Moskovan , joka sijaitsee keskeisellä paikalla Euroopan puoleisessa osassa.Jonka väkiluku oli 10,5 miljoonaa, se on yksi maailman väkirikkain kaupungeissa. Venäjällä on yli tusina miljoona kaupungeissa – joista suurimmat ovat St. Pietarin ja Novosibirskin.

Venäjän länsiosat hallitsee sekä väestöltään ja talouden. Alue on ominaista aaltoileva alanko, vaikka alueita itään Uralin – Siperia on paljon – paljon ohuempi asuttu ja voimakasta aro, tundralla ja autiomaassa metsä (taiga).On monia suuria jokia, jotka kulkevat Venäjän kautta. Pisin Euroopan osa on Volgan ja Donin, vaikka Ob-Jenisein ja Lena ovat tärkeimpiä Aasian osiossa.

Vuonna Venäjän suurimmissa kaupungeissa, etenkin Moskovassa ja Pietarissa, on perinteisesti ollut vilkasta kulttuurielämää, erityisesti taiteen kuten teatteri, baletti ja ooppera – ja niin se on silti. Myös sirkus on tärkeä osa Venäjän perinteistä kulttuuria. Kokemusta hyvin erityinen, lähes myyttinen, taidetta, joka houkuttelee turisteja huomion, matka Trans-Siberian Railway (avattu 1905) Moskovan kautta Siperian Vladivostokiin. Matka kestää yhdeksän päivää.

Venäjän kolme suurinta lentokenttää sijaitseva Moskovassa .Näiden Domodedovon lentokenttä äärimmäisen.Muuten myös Pulkovo Airport Pietarissa yksi maan vilkkain.