Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Valkovenäjä

Valkovenäjä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Valkovenäjä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Valkovenäjä

Autovuokraamo Valkovenäjä

Autovuokraamo Valkovenäjä

Valko-Venäjä on sisämaavaltio, joka rajoittuu Puolaan länteen, Liettuaa ja Latviaa luoteeseen, Venäjä pohjoiseen ja itään sekä Ukrainan etelässä.Pääoma on Minsk .Kotiin 9457500 (2012) asukasta.

Valko-Venäjä on alavaa maata, jolla ei ole luonnollista rajoja naapurimaihin ja maisema koostuu pääasiassa matalien kukkuloiden ja Knolls. Lähes kolmannes maan kuuluu metsiä, ja maan korkein vuori, Dzyarzynskaya Hara, nousee vain 346 metriä merenpinnan yläpuolella. Etelässä maa on märkä monia suot, joet, ja noin 11 000 järveä.

Vuonna 1919 Valko-osassa Neuvostoliiton ja kehittyi toisen maailmansodan jälkeen tullut yksi tärkeimmistä teollisuuden keskuksista Neuvostoliiton. Toisen maailmansodan aikana, maa oli miehitetty Saksassa , ja menetti yli kolmannes väestöstä.Vuodesta 1994 maassa on sulkenut Alexander Lukashenko. Maa on nimitystä viimeisenä Neuvostoliiton hallitus ja presidentti Lukašenkan Euroopan viimeinen diktaattori. Valko-Venäjä on siis hyvin eristetty maa Euroopassa.

Kansallisen turvallisuuspalvelun KGB pitää poliittisen opposition hallinnassa, mielenosoituksia hallituksen laittomia. Venäjä arvosteltu vakavista ihmisoikeusrikkomuksista, ja se on ainoa maa Euroopassa, jossa kuolemanrangaistus on laillinen. Se on ominaista korkea korruptio ja työttömyys. Viidesosa maan oli hyvin likaista kun ydinreaktori Tshernobylin naapurimaassa Ukrainassa räjähti vuonna 1986. Valko-Venäjä kamppailee vakavia ympäristöongelmia laajojen päästöjä aika Neuvostoliitto.

Valko-Venäjä on vielä paljon raskasta teollisuutta toiminut kuten Neuvostoliiton aikoina, iso aseet ja koneiden valmistus. Yli 80 prosenttia taloudellisen toiminnan Valko-Venäjän omistuksessa ja määräysvallassa valtio. Maatalousalan hyvin kehittynyt.

On olemassa muutamia perinteisiä matkailukohteita Valko-ja täytyy olla viisumia maahan. Useimmat turistit käydä pääkaupunki Minsk muutaman päivän, jossa voi nauttia puhtaita katuja, “laki ja järjestys” ja arkkitehtuurin Neuvostoliiton päivinä.

Minsk National Airport on suurin lentokenttä Valko sijaitsee 42 km itään Minsk.

Destinasjoner