Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Uusi Seelanti

Uusi Seelanti matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Uusi Seelanti. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Uusi Seelanti

Autovuokraamo Uusi Seelanti

Autovuokraamo Uusi Seelanti

Uusi-Seelanti on maa Oseaniassa, erityisesti Lounais Tyynellämerellä. Väkiluku on noin 4,3 miljoonaa (2010). Maa koostuu North Island ja Etelä Islanti ja joitakin pienempiä saaria. Kaksi kolmasosaa Uuden-Seelannin väestöstä asuu North Island ja kolmas South Islanti. Pääoma on Wellington (387 000 asukasta), joka sijaitsee eteläosassa North Island.Uuden-Seelannin alkuperäiskansa, maori, nimeltään maa Aotearoa, joka tarkoittaa “Pitkän valkoisen pilven maa.”

Maan suurin kaupunki on Auckland on North Islanti, kuten lähiöissä väkiluku on noin 1,2 miljoonaa.Suurin kaupunki South Island on Christ Church kanssa 350000 asukasta.

Maisema Uusi-Seelanti on hyvin vaihteleva. Voit löytää kaikkea korkealla vuoristossa on ikuinen lumi tulivuoria, geysirit ja sademetsät. Myös pitkät hiekkarannat, maa voi tarjota. Niinpä turistit kaikenlaisia ​​löytää mielenkiintoisia kohteita.

Purjehdus on kansallista urheilua Uudessa-Seelannissa, ja se houkuttelee Yachting harrastajat pe maailmanlaajuisesti vuoden. Muuten pääkaupunki Wellington tunnettu monia festivaaleja ja kulttuuritapahtumia.

Uuden-Seelannin tärkein lentokenttä on Auckland International Airport , joka sijaitsee 20 kilometriä etelään keskustasta.Tärkein lentokenttä saarella ovat Christchurch International Airport .