Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Washington Lentokenttä

Washington Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Washington Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Washington Lentokenttä

Autovuokraamo Washington Lentokenttä

Autovuokraamo Washington Lentokenttä

Washington Dulles International Airport (IAD) on 42 kilometriä keskustasta länteen Washington DC

Lentoasema avattiin vuonna 1962 ja nykyään palvelee 22.500.000 matkustajaa vuodessa (2012). Washington Airport on kolme terminaalirakennusten: päärakennus ja kaksi keskikentän rakennusten Halls / B ja C / D Flytoget “Aero Train” kuljettaa matkustajia terminaalien.

Noin 30 lentoyhtiötä on suoria lentoja Washington Dulles Airport 83 kotimaan ja 47 kansainväliseen kohteeseen. Jotkut lentoyhtiöt ovat US Airways, Turkish Airlines, SAS, KLM, Lufthansa, Delta, Emirates, British Airways ja Air France.

Vilkkain Euroopan lennot Washington lentokenttä on Lontoo , Amsterdam , Pariisi , Bryssel ja Wien .

Lentokentällä on laaja valikoima kauppoja (myös tullittomia), kahviloita, baareja ja ravintoloita. Lisäksi julkisten tilojen kuten viinibaari, infopiste, palvelukeskus (joka tarjoaa faksi, valokopio ja internet), terveyskeskus, pankit, pankkiautomaatti, valuutan vaihtoa vastaanotto, hierontahuone ja langaton internetyhteys.

Hotel Dulles Airport Marriott sijaitsee lähialueella (1.3 km pohjoiseen pääterminaalilta), sekä kokous-ja konferenssitilat.

Saadaksesi lentokentältä keskustaan, voit ottaa bussi, pikkubussi tai taksi.

Jos haluat vuokrata auton, on useita hyvämaineisille autovuokraamojen toimipisteet tuloaulaa lentokentällä – kuten Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, National ja Thrifty.