Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Washington DC

Washington DC matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Washington DC. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Washington DC

Autovuokraamo Washington DC

Autovuokraamo Washington DC

Washington DC on Yhdysvaltain pääomaa, ja kaupunki muodostavat myös erillinen hallinnollinen piiri (District of Columbia) ulkopuolella Yhdysvaltain valtion järjestelmään.Washington sijaitsee Anacostia joki, joka on sivujoki Potomac-joen. Koti reilusti yli 550000 ihmistä pääoman (2010), kun taas pääkaupunkiseudun (Washington-Baltimore) on koko väestöstä noin 8 miljoonaa.

Se oli George Washington oma päätös eikä unionin pääkaupunki, kun Yhdysvaltain keskushallinto muutti tänne vuonna 1800, uusi kaupunki kurssin nimetty unionin “isä”.

Pääoman johti kovaa sitoutumista julkisten laitosten ja upeita rakennuksia. Vuonna 1800, Washington viiden yliopistoissa – lisäksi useita tutkimuslaitoksia (mukaan lukien kuuluisa Smithsonian Institution).

Niistä nähtävyydet Washington kuulla tärkeät julkiset rakennukset – ensisijaisesti embedsbolig presidentti, Valkoinen talo, mutta myös muun muassa asettaa Capitol on kaunis kupoli – jossa kuusi metriä korkea “patsas vapauden” istuu päälle.Muut historialliset rakennukset, lueteltu klassista mallia, Supreme Court (korkein oikeus) ja useita hallituksen rakennuksia – mukaan lukien puolustusministeriön Pentagonin. On myös useita muita upeita rakennuksia klassiseen tyyliin Washington, joka toisin kuin muut Amerikan kaupunkeja, ei pilvenpiirtäjiä.

Mall alue sen kauniita puistoja ja upea arkkitehtuuri, on myös turisti magneetti. Täältä löydämme tällaista Washington Monument, joka koostuu 170 metriä korkea obeliski. Alueella on myös Lincoln Memorial, muistuttaa kreikkalaisen marmori temppelin – jossa on jättimäinen patsas Abraham Lincoln. Sieltä ja koko Potomac-joen, voi seurata sillan “Arlington Memorial Bridge” ja “Arlington National Cemetery” – kuuluisa kunniajäseneksi hautausmaa, jossa monet kuuluisat amerikkalaiset ovat haudattu. On myös huomattava, että Washington on yksi suurimmista kirkoista – Washington Cathedral.

Washington on luonnollisesti riitä, on myös yksi Amerikan tärkeimmistä kulttuuritapahtumista kaupungeista. On olemassa useita kuuluisia kulttuurilaitoksia, joka houkuttelee paljon kävijöitä. Tähän sisältyy National Gallery of Art – yksi maailman suurimmista taidekokoelmia, National Collection of Fine Art, Freer Gallery of Art ja National Portrait Gallery. On syytä myös John F. Kennedy Center for Performing Arts (jossa sekä ooppera-, konsertti-ja teatteri kohtauksia).

Muita suuria kulttuurisia nähtävyyksiä ovat National Museum ja National Air and Space Museum. Lisäksi Washington on yksi maailman suurimmista kirjasto, Kongressin kirjasto (Library of Congress) – ja yksi Amerikan parhaista orkestereista (National Symphony Orchestra).

Kaupungissa on kaksi suurta lentokenttää – Washington Dulles International Airport, joka sijaitsee 42 km länteen kaupungin keskustasta ja Ronald Reagan Washington National Airport. Tämä on 7 km etelään kaupungin.