Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Tucson

Tucson matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tucson. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tucson

Autovuokraamo Tucson

Autovuokraamo Tucson

Tucson sijaitsee etelään Yhdysvaltain valtion Arizona – noin 160 kilometriä kaakkoon Phoenix .Kaupungissa on 520000 asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla asuu lähes 1 miljoonaa euroa (2011).

Tucson sijaitsee tasangolla Sonoran Desert, ympäröivät korkeat vuoret. Santa Catalina Mountains, pohjoiseen kaupungin ja korkein kohta on Mount Lemmon, joka kohoaa 2791 metriä merenpinnan yläpuolella

Kaupunki on miellyttävä aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden, ja monet eläkeläiset valitsevat syytä elää täällä. Tucson on merkittävä kaupallinen keskus ja tärkeä liikenteen solmukohta. Lisäksi teollisuuden kaupunki Tucson.

Merkittävä matkailukohde kaupungin historiallisen “El Presidio” – jossa voit nähdä jäänteitä Espanjan linnoituskaupunki vuonna 1776. Myös St. Augustine Cathedral vuonna 1897, käynti ja kirkko “Mission San Xavier del Bac” alkaen 1797.

Monet turistit myös käydä “Arizona Sonora Desert Museum”, joka sijaitsee 20 kilometriä keskustasta länteen Tucson. Tässä on eläintarha, luonnontieteellinen museo ja kasvitieteellinen puutarha. Museo keskittyy kasveja ja eläimiä, jotka elävät Sonoran aavikolla.

Flyinteresserte tulisi suunnata “Pima Air Museum”. Täällä voit nähdä näyttelyn historiallisen sotilaslentokoneiden.

Luoteeseen kaupungin Saguro National Park, kuuluisa jättiläinen kaktukset.

Tuscon kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 15 kilometriä etelään keskustasta.