Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Tampa

Tampa matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tampa. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tampa

Autovuokraamo Tampa

Autovuokraamo Tampa

Tampa sijaitsee Bay Tampa Bay Meksikonlahdella, Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa. Kaupungin väestöstä on noin 340000 (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu lähes 2,8 miljoonaa.

Tampa on merkittävä kaupan keskus ja teollisuuden kaupunki – mutta luultavasti liittyy ensisijaisesti kokonaisvaltaista matkailun alalla.

Espanjalaiset valloittivat alueen jo vuonna 1500, mutta vasta 1800-luvun puolivälissä Tampa kasvoi kaupunki. Kasvu, ei kuitenkaan odota vähän, mutta sen jälkeen 2 Maailmansota kaupungin tulee valtava laajennus ajan.

Tampa on useita jännittäviä nähtävyyksiä tarjota, mukaan lukien Ybor City – kaupunginosissa, jotka olivat sydänmailla kaupungin laajasta sikari tuotantoa, mutta joka nykyisin on vilkas yöelämä on lukuisia baareja ja klubeja. Alueen aitous on säilötty vanhat sikarin tehtaat ovat edelleen olemassa. Enemmän hyväpalkkainen yöelämä piirissä ovat Channelside, jossa kirjoittaja Useita gourmet-ravintoloita.

Lisäksi on olemassa myös monia suuria seikkailuja perheille Tampa. Tämä koskee ennen kaikkea teemapuisto “Busch Gardens”, joka keskittyy Afrikkaan. Täällä voit sekä nauttia erilaisia ​​Afrikkalainen eläimiä ja käyttää yhtä tai useampaa puiston monista vuoristoratoja. Läheiset, Adventure Island, jättiläinen vesipuisto.

Tampa kuuluisin kävelykatu on 7 km pitkä jalkakäytävä Bayshore Boulevard, jossa näkymät ovat upeita. Tämä on maailman pisin yhtenäinen jalkakäytävä.

Muuten Tampa tunnettu merirosvo festivaali “Gasparilla Festival”, järjestetään vuosittain tammikuussa. Sitten on olemassa joukoittain ihmisiä, joilla veneen kulkueet tärkein vetonaula.

Lähin lentokenttä on Tampa International Airport, joka sijaitsee 11 km länteen kaupungin keskustasta.