Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Seattle

Seattle matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Seattle. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Seattle

Autovuokraamo Seattle

Autovuokraamo Seattle

Seattle on suurin kaupunki Luoteis Yhdysvalloissa , ja sijaitsee suhteellisen kapea kaistale maata välillä Puget Sound ja Lake Washington Tyynellämerellä.Kaupunki sijaitsee Yhdysvaltain valtion Washington – 155 kilometriä etelään rajan Kanada .Kaupungissa on noin 600000 asukasta (2010), mutta yksi vie koko pääkaupunkiseudun väkiluku kasvoi noin. 3,3 miljoonaa euroa.

Seattlen talous on koko historiansa ollut sidoksissa kalastusalan ja on edelleen yksi Amerikan tärkeimmistä kalastussatamiin täällä. Lisäksi Seattlessa on paljon teollista toimintaa, kuten sisältää laivanrakennus ja ilma. Lisäksi päämaja Microsoft täältä.

Seattle on perustettu vuonna 1853, ja sai vahvan elpyminen lopussa vuosisadan – lähinnä siksi kaupunki hankki oman rautatien ja koska suuri kullan löytöjä Alaskassa. Kaupunki on nimetty intiaanipäällikön Seathl, joka syntyi tällä alueella 1700-luvun lopulla. Seattle on myös yksi Yhdysvaltain kaupungeissa, jossa monet Norja maahanmuuttajia ratkaistu. Tämä näkyy “Nordic Heritage Museum”, joka sijaitsee Pohjois-kaupungin.

Seattle tarjoaa runsaan ja monipuolisen kulttuurielämän ja useita musiikkityylejä sidoksissa kaupunkiin. Muun muassa syntyi niin sanottu “grunge” musiikkia täällä, joka liittyy maailmankuulu Seattlen bändit kuten Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden ja Alice in Chains. Lisäksi rock-legenda Jimi Hendrix syntyi Seattlessa.

Kaupungin kuuluisimpia rakennuksia – ja maamerkki – torni Space Needle, rakennettiin maailmannäyttelyyn vuonna 1962. Space Needle on Seattlen korkein rakennus 185 metriä, ja se sisältää suosittu näköalatasanne ja pyörivä ravintola. Myös suosittu Seattle monorail rata rakennettiin maailmannäyttelyyn.

Toinen merkittävä nähtävyys kaupungissa on Pike Place Market, jossa käy vuosittain yli 10 miljoonaa ihmistä. Täällä on kojuja lukien käsitöitä, kalaa, vihanneksia, leipää ja lihaa – eikä vähiten matkamuistoja.

Lähin lentokenttä on Seattle – Tacoma International Airport, joka sijaitsee noin 23 kilometriä etelään keskustasta.