Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Sanford

Sanford matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sanford. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sanford

Autovuokraamo Sanford

Autovuokraamo Sanford

Sanford on kaupunki Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa – ja hallinnollinen keskus läänin Seminole County. Asukasluku on noin 54000 (2010). Jos koko pääkaupunkiseutu väkiluku nousee yli 2 miljoonaa.

Matkailu on tärkeä elinkeino Sanford, ja monet modernin kaupungin kaduilla – etenkin pääkadun First Street – on olemassa joukko antiikki kauppoja, ravintoloita ja gallerioita. Jos haluat toisenlaisen ostoksia, voit esimerkiksi vierailla “Seminole Town Center” vain keskustasta länteen. Se on yksi Floridan suurimmista ostoskeskuksista.

Muuten Sanford kaupunki, joka on investoinut vahvasti kulttuuriin – ja jazz konsertit Magnolia Square on erittäin suosittu. Sama on kuukausittainen katubileitä, houkutella ihmisiä kaupunkiin ympäri Floridan. Myös viikoittain “viljelijän markkinoille” joka lauantai aamu, houkuttelee paljon kävijöitä.

Niistä nähtävyydet muuten paljon kauniita puistoja mainitaan sekä viehättävä joen Kävele järven Monroe, joka on paratiisi lenkkeilijät ja kävelijöille. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös “Central Florida eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha,” taidegalleriat “Galleria First”, “Jeanine Taylor Folk Art” ja “River House Pottery” – sekä läänin museo “museo Seminole County History” – missä näyttelyissä voi oppia lisää tietoa alueen historiasta.

Lähin lentokenttä on Orlando Sanford International Airport, joka sijaitsee 7 kilometriä koilliseen downtown Sanford.