Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo San Francisco

San Francisco matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on San Francisco. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

San Francisco

Autovuokraamo San Francisco

Autovuokraamo San Francisco

San Francisco sijaitsee niemimaalla lahden San Franciscon Bay Tyynellämerellä – Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa.Kaupungissa on noin 770000 asukasta (2010), mutta se on arvioitu koko pääkaupunkiseutu, sisältäen myös sisältää Oakland ja Fremont, väestönkasvu on noin 4,3 miljoonaa.

San Francisco on yksi Pohjois-Amerikan vilkkain ja tärkeimmistä satamista. Lisäksi kaupunki on kaupallinen ja taloudellinen keskus – ja useita suuria pankkeja, ja Tyynenmeren pörssissä pääkonttori täällä.

San Francisco perusti Espanjan vuonna 1776, ja kaupunki sai nykyisen nimensä vuonna 1846, kun he valloittivat sen. Alkaen kultalöydön Kaliforniassa vuonna 1848 ja kunnes laskenta 1910, väestö kasvoi vain 800: sta lähes 420000. Vuonna 1906 suuri osa kaupungin tuhoaman voimakas maanjäristys (ja myöhemmin tuli) – mutta se oli melko nopeasti uudelleen. Myös myöhemmin, kaupunki on kärsinyt suuria maanjäristyksiä – viimeksi vuonna 1989.

San Francisco on vuodesta 1800 ollut kulttuurien sulatusuuni, jossa eri etniset ryhmät ovat perustaneet omat kaupunginosien arkkitehtoninen ja kulttuurinen luonne. Tämä näkyy kaupunginosassa nimiä kuten Chinatown, Japantown ja Latinalaiskorttelia.

Se oli myös San Franciscossa hippiliike alkunsa 1960-luvun lopulla, ja kaupunki on ollut maine vapaamielinen ja suvaitsevainen kohti, mikä on erilainen kuin “valtavirran” kulttuuria.

On monia jännittäviä nähtävyyksiä San Franciscossa. Kun se tulee rakennukset, kaupunki voi liittyä ensisijaisesti 2.7 km pitkä silta Golden Gate, jossa se avattiin vuonna 1937, oli maailman pisin riippusilta. Se on suosittu maamerkki kaupungin. Golden Gate on myös suuri linnoitus ja useita puistoja, kuten Golden Gate Park – johon kuuluu myös useita museoita, akvaario ja planetaario.

Muuten Civic Center kaupungintalo mainitaan yhtenä kaupungin nähtävyyksistä, sijaitsee pääkadun Market Street. Lähistöllä ovat useita kaupungin nähtävyyksiä – mukaan lukien oopperatalo ja auditorio (jossa on istumapaikkoja 10000 ihmistä). Myös taidemuseo “San Franciscon modernin taiteen museo” (SFOMA) sijaitsee tällä alueella. Kaupungin vanhin rakennus on espanjalainen Mission Church “Mission Dolores”, alkanut 1782.

Osa historiallista satama-aluetta – Kalastajan Wharf – on laivayhteydet kanssa kuuluisan ja surullisen Alcatraz vankila saari, joka on nykyään museona.

San Francisco sijaitsee jyrkkä ja karu maasto nousee Pacific Coast, jossa korkein kohta on lähes 300 m Tämä on aiheuttanut jonkin verran liikenteen haasteita – ja on ollut tärkein syy kehitykseen kaupungin maailmankuulu raitiovaunu järjestelmä – Cable Cars, joka on myös pidetään yhtenä San Franciscon nähtävyyksistä.

Lähin lentokenttä on San Francisco International Airport, joka sijaitsee 20 km etelään kaupungin.