Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo San Diego

San Diego matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on San Diego. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

San Diego

Autovuokraamo San Diego

Autovuokraamo San Diego

San Diego sijaitsee Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa, ei kaukana rajalta Meksikon , ja on kaupunki noin 1,3 miljoonaa asukasta (2010).Koko pääkaupunkiseudun alueella asuu noin. 3000000.

Kaupungin satama pidetään yhtenä parhaista ja tärkeimmistä Kaliforniassa, ja tämä on myös yksi laivaston laivasto emäksiä. San Diego on myös joitakin valmistus, mukaan lukien lentokoneiden ja ohjusten tuotannon ja elektroniikka.

Sen historia alkoi yksi päivä 1602, kun espanjalainen tutkimusmatkailija purettu ja nimetty paikka San Diego jälkeen Saint Didakus. Virallinen perustaminen tapahtui vasta 1769 – myös johdolla espanjalaisia. San Diego menetti kuitenkin asemansa vuonna 1852, monien vuosien jälkeen Meksikon ylivaltaa – mutta kaupunki oli sitten kunnostettuja amerikkalaiset 5 km etelämpänä – ja eletään vahvan kasvun.

San Diego tarjoaa erilaisia ​​kauniita nähtävyyksiä – mukaan lukien kaksi kuuluisimmista eläintarhoihin, “San Diego Zoo” ja “San Diego Wild Animal Park.” Lisäksi on osa teemapuiston ketjun “Sea World” kaupungissa.

Lisäksi San Diego tunnettu lukuisista rannoista, kuten Coronado Beach, Ocean Beach, Mission Beach, Pacific Beach, La Jolla ja Del Mar Beach.

Balboa Park on myös suosittu kohde. Se on suurin julkinen viheralue San Diego, ja pinta-ala on 4,9 km ². Mukana puistossa ovat myös joukko kulttuurilaitoksia ja museoita. Balboa Park on perustettu vuonna 1868 ja sijaitsee lähellä San Diego Zoo. Myös Mission Bayn puisto mainittiin – suurin ihmisen vesipuisto Yhdysvalloissa . Se voi tarjota monenlaisia ​​toimia veteen liittyvien ja suuri retkeilyreitit ja leikkipuistoja.Noin 15 miljoonaa kävijää osallistua Mission Park vuosittain.

Lähin lentokenttä on San Diego International Airport, joka sijaitsee noin. 5 km luoteeseen kaupungin.