Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo San Diego Lentokenttä

San Diego Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on San Diego Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

San Diego Lentokenttä

Autovuokraamo San Diego Lentokenttä

Autovuokraamo San Diego Lentokenttä

San Diego International Airport (SAN) on 7 kilometriä luoteeseen San Diego keskus Kaliforniassa.Lentokenttä on vain 24 km pohjoiseen rajan Meksikossa .

San Diego International Airport avattiin vuonna 1928 ja tällä hetkellä on kolme terminaalia. Ilmainen bussikuljetus terminaalista toiseen.

Lentoasema palvelee 16.900.000 matkustajaa vuodessa (2011).

San Diego Airport on suorat lennot moniin kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla, mieluiten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa ja Japanissa. Vain turvautua Euroopan mennessä. Tänään Lontoossa .

Noin 21 lentoyhtiötä lentää täällä – kuten Air Kanada, British Airways, American Airlines ja Delta Airlines.

San Diego Airport on useita julkisia tiloja – kuten kauppoja, kahviloita, ravintoloita, infopiste, pankkiautomaatit ja valuutanvaihto kirjoituspöytä. Ei ole verovapaa myymälä lentoasemalla.

Jos tarvitset majoitusta lähellä San Diego Airport on useita hotelleja lähellä, ja Sheraton Hotel sijaitsee vastapäätä lentokentälle.

Saadaksesi lentokentältä ja keskustasta San Diego, voit ottaa bussilla tai taksilla. Olisitko mieluummin vuokrata auton San Diego, kulkee bussikuljetus lentokentältä useita autovuokraamojen toimistot – kuten Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz ja Thrifty. Bussit ulkopuolella Terminaali 1 ja 2