Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo San Antonio

San Antonio matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on San Antonio. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

San Antonio

Autovuokraamo San Antonio

Autovuokraamo San Antonio

San Antonio sijaitsee Etelä Yhdysvalloissa , ja se on toiseksi suurin kaupunki Texasin osavaltiossa.Kaupunki sijaitsee San Antonio River – noin 300 kilometriä länteen Houston. San Antonio on 7. suurin kaupunki Yhdysvalloissa, ja on 1,3 miljoonaa asukasta (2011). Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väkiluku nousee 2,2 miljoonaan.

San Antonio on tärkeä kasvatuksellinen ja kaupallinen keskus ja liikenteen solmukohta. Kaupunki odottaa yksi Amerikan houkuttelevin kaupungeissa, ja on suosittu matkailukohde. San Antonio saa noin 20 miljoonaa kävijää vuosittain.

Kaupunki tarjoaa useita säilynyt historiallisia rakennuksia – kuten Espanjan kuvernöörin palatsi vuodesta 1749 ja San Antonion tuomiokirkko 1731.

Merkittävä matkailukohde San Antonio Alamo – kansallinen historiallinen monumentti, jossa “Battle of Alamo” tapahtui vuonna 1836. Rakennuksen tässä oli alunperin tehtävä asemalta 1700, ja nykyään museo.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat “Sea World of Texas” – jossa voit kokea delfiini show, San Antonio Museum of Art – näyttelyitä Latinalaisen Amerikan kansantaidetta ja kaunis rantakatu “Paseo del Rio” joen keskustassa. Se on myös suosittu baareja, ravintoloita ja kauppoja – ja ala joskus kutsutaan yksinkertaisesti “River Walk”.

Kaupunki on muuten kuljetus museo, kasvitieteellinen puutarha, eläinpuisto, japanilainen puutarha ja vesipuisto “Splash Town” – sekä aalto-allas ja vesiliukumäkiä.

San Antonion kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä keskustasta pohjoiseen.