Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo San Antonio Lentokenttä

San Antonio Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on San Antonio Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

San Antonio Lentokenttä

Autovuokraamo San Antonio Lentokenttä

Autovuokraamo San Antonio Lentokenttä

San Antonion kansainvälinen lentokenttä (SAT) sijaitsee Texasin osavaltiossa, noin 13 kilometriä pohjoiseen San Antonion keskustasta.

Lentoasema perustettiin vuonna 1941 ja on tällä hetkellä kaksi terminaalirakennuksissa. Terminal kunnostettiin ja avattiin vuonna 1984, terminaali B vuonna 2010. San Antonio Airport palvelee 8100000 matkustajaa vuodessa (2011).

noin 12 lentoyhtiöillä on suoria lentoja San Antonio Airport 30 kohteisiin Yhdysvalloissa – mukaan lukien Atlanta, Chicago , Dallas, Las Vegas, New Yorkissa ja Washington DC

Lisäksi on suoria lentoja tänne Meksikoon .

On olemassa useita lentoaseman tilojen matkailijoille – kuten kauppoja, ravintoloita, kahviloita, baareja, pukuhuone, langaton internetyhteys, lasten leikkihuone, business center, ATM, lääkäriasema ja neuvontaan.

On olemassa myös useita hotelleja välittömässä läheisyydessä.

Saadaksesi lentokentältä keskustaan ​​San Antonio, voi kestää bussilla tai taksilla. Lisää tarjoaa myös ilmaisen shuttelbuss to / lentokentältä vieraille.

Jos haluat vuokrata auton San Antonio, on useita hyvämaineisille autovuokraamojen lentoasemalla sen tytäryhtiöiden – kuten Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.