Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Salt Lake City

Salt Lake City matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Salt Lake City. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Salt Lake City

Autovuokraamo Salt Lake City

Autovuokraamo Salt Lake City

Salt Lake City on pääoman Utahin osavaltiossa, ja sijaitsee Jordanin – ei kaukana järvestä Great Salt Lake. Kaupunki sijaitsee suuri laakso Rocky Mountains area – noin. 1400 m

Salt Lake City väkiluku on 189000, kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 1,1 miljoonaa (2011). Korkein huippu alueella on Twin Peaks – joka mittaa 3454 metriä.

Salt Lake City isännöi talviolympialaisia ​​vuonna 2002. Kaupunki on tärkeä liikenteen solmukohta ja liikekeskus, ja on monipuolista teollisuutta.

Salt Lake City perustettiin vuonna 1847 ja on siitä lähtien ollut keskus mormonikirkko. Noin. 51% kaupungin asukkaista kuuluvat uskonnolliseen yhdyskuntaan mormoneja ja alueen “Temple Square” ovat useita matkailukohteita. Tässä on esimerkki Salt Lake Temple, joka on mormonismin tärkein temppeli vuodelta 1893, historiallinen museo uskonnolliseen yhdyskuntaan sekä “Mormon Tabernacle” vuodelta 1867 – koti kuuluisan kuoron “Tabernaakkelikuoron”.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat Kaupungintalo vuodelta 1894, hallituksen rakennettu tila “Utah State Capitol” vuodelta 1912, Fine Arts “Utah Museum of Fine Arts” – näyttelyitä kansallisia ja kansainvälisiä taiteen, tieteen, taiteen ja tekniikan museo “Leonardo” ja veistospuisto “Gilgaliin”.

Kaupungissa on muuten eläintarha, planetaario, Sotamuseo ja Natural History Museum.

Salt Lake Cityn kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä keskustasta länteen.