Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Reno

Reno matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Reno. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Reno

Autovuokraamo Reno

Autovuokraamo Reno

Reno sijaitsee jalka on kuuluisa vuoriston Sierra Nevadan Yhdysvaltain Nevadan osavaltiossa, ja on noin 225000 asukasta (2011).

Reno aloitti kehityksen kohti kaupunkien kylä keskellä 1800, mukaan lukien koska kultalöydön läheisillä vuorilla. Tämä loi kultakuume, joka kuitenkaan ei kestä niin kauan – mutta tarpeeksi pitkä asutus oli suhteellisen suuri. Joitakin vuosia myöhemmin todettiin, että hopea ja kaivostoiminta luotiin – mikä osoittautui paljon tuottoisampaa.

Muuten Reno tunnetaan ennen kaikkea “Biggest Little Town in the World” – ja on kuuluisa monista spillecasinoer. Reno kilpailevat siellä toiseen kaupunkiin Nevadassa, eli vieläkin kuuluisan Las Vegasissa. Maine kaupunki pelaajille, yhdessä joidenkin – Yhdysvaltain standardit – erittäin liberaali avioero lait, on antanut kaupungin mainetta moraalinen “rispaantunut”.

Reno on paljon mainettaan parempi, ja kaupunki on myös koulutuskeskus Nevada – ja ovat mukana valtion vanhin yliopisto, University of Nevada – joka on perustettu vuonna 1864.Lisäksi Reno luonnollinen lähtökohta vierailevat ihana hiihto tilat, jotka on perustettu vuorilla lähialueilla.

On kaksi lentokenttää kaupungissa Reno: Reno – Tahoe International Airport sijaitsee 6 km kaakkoon kaupungin, ja Reno Steadman lentokentälle. Tämä sijaitsee 19 kilometriä luoteeseen keskustassa.