Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Portland Lentokenttä

Portland Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Portland Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Portland Lentokenttä

Autovuokraamo Portland Lentokenttä

Autovuokraamo Portland Lentokenttä

Portland International Airport (PDX) sijaitsee Oregonin osavaltion noin 19 kilometriä koilliseen downtown Portland.

Lentoasema avattiin vuonna 1940, ja on useaan otteeseen vuosien varrella laajennettu ja modernisoitu. Tänään Portland Airport yksi terminaali rakennuksen 5 allasta: A, B, C, D ja E. Hall D käytetään kansainvälisillä lennoilla.

Lentoasema palvelee 14 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011). noin 13 lentoyhtiöillä on suoria lentoja tänne lukuisia kohteisiin Yhdysvalloissa . Lisäksi on suorat lennot Portland lentokentältä Tokioon , Hawaii, Amsterdam ja Anchorage (Alaska).

On hyvät julkisen lentoaseman tilojen, jossa asuu 22 ravintolaa, kahvilaa ja baareja. Lisäksi kaupat, pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ilmainen langaton internetyhteys, konferenssi ja neuvontaan.

Liikenneyhteydet lentokentältä keskelle muodostuu bussilla, taksilla tai junalla (Tri-Met, Red Line). Jos haluat vuokrata auton Portland, on useita kansainvälisiä autovuokraamojen lentoasemalla sen tytäryhtiöiden – kuten Avis, Enterprise, Hertz ja National.