Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Pittsburg

Pittsburg matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pittsburg. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pittsburg

Autovuokraamo Pittsburg

Autovuokraamo Pittsburg

Pittsburgh sijaitsee Yhdysvalloissa Pennsylvanian osavaltion, ja on kaupunki noin 320000 asukasta (2010). Kaksi joet virtaavat yhteen keskeltä (Allegheny ja Monongahela) muodostavat suuren Ohio. Pittsburgh on joki satama on yksi Amerikan tärkein.

Pittsburgh piiri on 200 vuotta ollut yksi tärkeimmistä, kun se tulee raudan ja teräksen – ja kaupunki on todella usein kutsuttu “Steel City”. Ei vieläkään raskaan teollisuuden paljon Pittsburg talouden.

Kaupunki on perustettu vuonna 1764, kun Britannian valtasivat Ranskan linnake paikan päällä – ja nimetty Britannian pääministeri William Pitt Jo vuonna 1787 kaupunki sai ensimmäinen yliopisto – University of Pittsburgh.

Pittsburgh on monia kulttuurilaitosten, kuten Heinz Hall (Pittsburgh Symphony Orchestra) ja Benedum Center (Pittsburgh Opera). Myös useita kaupungin museot ovat hyvin arvoinen – esimerkiksi “Carnegie Museum of Natural History” – kuten dinosaurus luurankoja ja taidemuseo “Carnegie Museum of Art.” Kaupungissa on myös museo maailmankuulu pop taiteilija Andy Warhol.

Matkailukohteita, jotka ovat suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille, Popular Science “Carnegie Science Center.”

Muuten vierailu kasvitieteellinen puutarha Schenley Park on erittäin suositeltavaa. Täällä on myös useita taidenäyttelyitä kasvihuoneessa monimutkainen.

Lähin lentokenttä on Pittsburgh International Airport, joka sijaitsee 30 kilometriä keskustasta länteen.