Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Palm Springs

Palm Springs matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Palm Springs. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Palm Springs

Autovuokraamo Palm Springs

Autovuokraamo Palm Springs

Palm Springs sijaitsee Kalifornian osavaltiossa – noin 160 kilometriä itään Los Angeles , ja on pieni kaupunki noin 45000 asukasta (2011).

Palms Springs sijaitsee autiomaassa alueella Colorado Desert – läänissä Riverside County.Kaupunki on vuodesta 1930 kehittynyt yksinoikeudella lomakeskus kuuluisia amerikkalaisia ​​ja varakkaita eläkeläisiä.

Kaupungissa on kuuma ja kuiva ilmasto lähes koko vuoden, ja mainonta on yli 300 aurinkoista päivää vuodessa. Vaikka kaupunki sijaitsee sisämaassa, on hyvät mahdollisuudet uima täällä – tämä Palm Springs on useita uima-altaita, jotka ovat yleisön saatavilla.

Vanhin rakennus Palm Springs on “McCallum Adobe” vuodelta 1884.

Merkittävä matkailukohde kaupungin köysirata “Aerial Tramway”, joka menee ylös ja lumisen vuoren “Mount San Jacinto.” Vuori on 3300 metriä korkea.

Muita nähtävyyksiä Palm Springs kuuluu historiallinen museo “Agua Caliente Cultural Museum” ja taidemuseo “Palm Springs Art Museum” – jossa voit nähdä nykytaiteen näyttelyitä, kuvanveisto ja lasitaide.

Palm Springs on muuten kasvitieteellinen puutarha, tenniskentät ja golfkenttiä. Toiminta kuten ratsastus, vaellus autiomaassa tai vuorilla ovat myös suosittuja turistien keskuudessa.

Lähin lentokenttä on Palm Springs International Airport, joka sijaitsee 4 kilometriä itään keskustasta.