Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Orange County

Orange County matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Orange County. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Orange County

Autovuokraamo Orange County

Autovuokraamo Orange County

Orange County on läänin Kaliforniassa – ja on osa pääkaupunkiseudun ympärillä Los Angeles. Etäisyys läänin pääkaupunki Santa Ana (n. 340000 ihmistä vuonna 2010) ja luoteeseen Los Angeles keskusta on noin 50 km.Santa Ana perustettiin vuonna 1886 ja on keskellä piirin, joka on perinteisesti ollut ominaista laaja hedelmätuotantoa. Läpi Orange County asuu lähes 3 miljoonaa ihmistä.

Muita suuria kaupunkeja Orange County on Anaheim (340000 asukasta), Irvine (212000 asukasta), Huntington Beach (190000 asukasta), Garden Grove (170000 asukasta) ja Fullerton (135.000 asukasta).

Orange County pidetään taloudellisesti vauras ja poliittisesti konservatiivinen – ja enemmän TV-ohjelmia kuvattiin täällä. Yksi tärkeimmistä tulonlähteistä on laaja turisti tulva.

Tärkein nähtävyys alueella on maailman ensimmäinen Disneyland, sijaitsee kaupungin Anaheim. Muuten Orange County pitkä rantaviiva päin Tyynellämerellä, jossa on useita erittäin suosittuja ja hyvin vierailtu rantoja. Tunnetuin on Newport Beach, Laguna Beach ja Huntington Beach.

Lähin lentokenttä on John Wayne Airport, joka sijaitsee eteläisellä esikaupunkialueella Santa Ana.