Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo New York

New York matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on New York. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

New York

Autovuokraamo New York

Autovuokraamo New York

New York on maan suurin kaupunki ja sijaitsee valtion samanniminen – erityisesti suulla Hudson-joelle. New Yorkissa asuu noin 8,2 miljoonaa ihmistä (2011), mutta yksi vie koko pääkaupunkiseudun (joka sisältää myös Long Islanti / Northern New Jersey), väestöstä lisääntyy huikea 19 miljoonaa euroa.

New York on luultavasti monikulttuurinen kaupunki maailmassa – sulatusuuni monista kulttuuriperinteistä. Se perustettiin Hollannin siirtomaa kaupungin vuonna 1626 nimellä Nieuw Amsterdam , ja sai nykyisen nimensä vuonna 1664.Lyhyen ajan (1789-1790) oli New Yorkin pääoma – mutta ei ottanut kantaa kuin Amerikan suurin kaupunki vuoteen 1810. Alkaen kun kaupunki meni läpi nopean kasvun – ei vähiten johtuen avaamisen Erie Canal vuonna 1825. Tämä tarjosi tärkeän linkin “Great Lakes” – ja johti New Yorkin kehittynyt Pohjois-Amerikan suurin satamakaupunki. Maahanmuuttajat ympäri maailmaa kaadetaan vähitellen.

New York on jaettu viiteen piirit, nimeltään “kaupunginosaa”. Keskikaupunkialueen on Manhattan, joka on keskellä alkuperäisen kaupunki. Se sijaitsee saaren välillä Hudson-joen ja Itä-joki. Itä Manhattan on Manner Bronx alueella, kun taas läntisessä esikaupungissa Queens ja Brooklyn on Long Islandilla. Viides alue on Staten Island.

Manhattan on edelleen New Yorkin hallinnollinen ja taloudellinen keskus, ja se on jaettu kolmeen “alueilla”: Downtown, Midtown ja Uptown.Gate kuvio muistuttaa verkkoon, ja kaikki kadut ovat vain numeroitu nimi (1st Street, jne.). Ainoa asia, joka rikkoo symmetrinen kuvio, kuuluisa Broadway – että vinosti ylöspäin Battery Park Etelä-Manhattanin. Syynä tauko on, että Broadway oli alun perin vanha maan tie.

Nähtävyydet New York on niin paljon, että se on täällä vain muutamia. Kaupungissa on joitakin Pohjois-Amerikan tärkeimmistä taidemuseoista. Tärkein näistä on “Metropolitan Museum of Art”, “Museum of Modern Art”, “Guggenheim-museo”, “Uusi Nykytaiteen museo”, “Frick Collection” ja “Museum of Primitive Art”. Muita merkittäviä kulttuurilaitoksia, New Yorkin filharmonikkojen, Metropolitan Opera ja New York City Ballet.

Muuten Vapaudenpatsas – Vapaudenpatsas – suulla kaupunkiin, yksi maailman valokuvattu nähtävyyksiä. Se julkaistiin virallisesti lahjana Ranskassa , ja paljastettiin vuonna 1886.Myös 381 metriä korkea pilvenpiirtäjä Empire State Building on yksi suosituimmista nähtävyyksistä metropoli. Tietoja antennin päälle mukana, kohoava korkein kohta on yli 440 metriä maanpinnan yläpuolella.

Ja kuten New York shoppailukaupunki voi tarjota melkein kaiken.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on John F. Kennedy (JFK) lentokentälle , joka sijaitsee Queensin.Alueella on myös kaksi suurta lentokenttää New Yorkin alueella: La Guardia ja Newark.