Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo New Orleans

New Orleans matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on New Orleans. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

New Orleans

Autovuokraamo New Orleans

Autovuokraamo New Orleans

New Orleans on silloin Mississippi tyhjentää osaksi Meksikonlahdella , ja on suurin kaupunki Yhdysvalloissa Louisianan osavaltiossa.Kaupungin asukasluku on noin 470000 asukasta (2010).

Suuri kaupunki on alhaisempi kuin keskimääräinen vedenpinnan Mississippi, ja kaupunki on näin ollen hyvin haavoittuva aikana monet hirmumyrskyt usein puhaltaa täällä – jotain asukkaiden tuskallisen pääsi läpi, kun hurrikaanit “Catherine” ja “Rita” riehui 2005/2006.

Se oli ranskalainen, joka perustettiin New Orleansissa vuonna 1718. Kunnes Louisiana, osa USA vuonna 1803, oli New Orleansin poliittisen historian melko myrskyisä – missä Ranskan ja espanjalaiset ottivat vuorotellen “omistaa” kaupungin.New Orleans oli yksi Amerikan suurimmista orjamarkkinoille.

Moderni New Orleans on tärkein satamakaupunki valtiot ympäri Mississippi – ja on vuodesta 1947 lähtien ollut asema ns vapaasatamia. Taloudellisesti öljyteollisuuden ja matkailu ovat merkittävä tulonlähde.

Merkittävä matkailukohde New Orleans on vanha French Quarter “Vieux Carré”. Tässä on kapea, rauhallisten katujen ja kauniita puutarhoja. Kaupungissa on myös upea Louis tuomiokirkko 1700-luvun lopulla. Myös kuuluisa vihannesmarkkinoiden “French Market” sijaitsee täällä.

Tärkeimmät ostosalueet ovat kuitenkin vuonna uudempi, moderni lähiöissä. Tunnetuin ostoskatu “Canal Street”. Näissä byelene olemassa myös erilaisia ​​kauniita, vehreä puistoalue.

Muuten, New Orleans merkitty sen historiaan “jazz kotikaupunki” ja yksi suurista pojista Louis Armstrong – jotka molemmat ovat puiston ja lentokentän nimetty hänen mukaansa. On vielä monia aktiivisia jazz klubeja kaupungissa – joka on myös kuuluisa villi, vuosittainen karnevaali, “Mardi Gras”.

On olemassa kaksi suurta lentokenttää New Orleans – Louis Armstrong New Orleans International Airport, joka sijaitsee 19 km länteen kaupungin keskustasta ja New Orleans Lakefront Airport. Tämä sijaitsee 7 km koilliseen downtown.