Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Missoula

Missoula matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Missoula. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Missoula

Autovuokraamo Missoula

Autovuokraamo Missoula

Missoula on suhteellisen pieni kaupunki Missoula laaksossa Yhdysvaltain valtion Montana. Kaupungissa on noin 67000 asukasta (2011), ja on kaupallinen ja teollinen keskus – lisäksi joukko mediayritysten sijaitsevat täällä. Missoula myös omaa yliopistoa.

Arkeologiset todisteet osoittavat, että ihmiset elivät laaksossa jo loppuun viimeisen jääkauden. Vuonna 1700, Ranskan turkis metsästäjät ryntäävät tänne. Monet heistä joutuivat väijytykseen paikallisten intiaaniheimojen, ja kerrottiin, että kapea sisäänkäynti laaksoon oli niin täynnä ihmisen luita myöhemmin Ranskan dubattuna se “Hell Gate”. Tämä nimi oli käytössä vuoteen kaupunki nimettiin uudelleen Missoula vuonna 1866. Sitten ammuttiin taloudellisen kehityksen vauhtia, ja kaupunki oli keskeinen piirre tässä osassa Montana.

Kaksi suurteollisuuden Missoula, matkailu ja panimo toimintaa. On olemassa useita suuria ja pienpanimo kaupungissa.

Se järjestetään säännöllisesti useita kulttuurin festivaaleja Missoula – pääasiassa elokuvan ja kirjallisuuden – ja kaupunki on myös tunnettu monista vuotuisen markkinoilla, mukaan lukien “Missoula viljelijän markkinoille” ja “Kansan Market” (jossa myynti taidekäsityön).Kaupungissa on myös kaksi hyvin aktiivista teatteria.

Muuten Missoula useita mielenkiintoisia museoita osoittaa muun muassa Taiteen ja kulttuurin museo “Montana museo” museosta “Historic Fort Missoula”, “Rocky Mountain Museum of Military History” ja “Northern Rockies Heritage Center”.Jälkimmäiset kaksi museota osittain heijastaa Missoula läheisyys vuorten Rocky Mountains.

Lähin lentokenttä on Missoula International Airport, joka sijaitsee 7 km luoteeseen kaupungin.