Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Minneapolis

Minneapolis matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Minneapolis. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Minneapolis

Autovuokraamo Minneapolis

Autovuokraamo Minneapolis

Minneapolis sijaitsee Minnesotan osavaltiossa, erityisesti Mississippi-joen. Kaupungissa on noin 400000 asukasta (2011), mutta on vähitellen sulautuvat Saint Paul (osavaltion pääkaupunki). Kaiken kaikkiaan tämä pääkaupunkiseutu (“Twin Cities”) noin 3,5 miljoonaa asukasta. Monet heistä ovat Skandinavian ja Saksan laskeutuminen.

St. Anthony Falls, joka sijaitsee Minneapolisissa on koko historiansa ollut tärkeä veturina laaja sahan ja jyrsintä toiminta – joka on edelleen ravintoarvoa. “Grain Exchange” (Corn Exchange) on yksi suurimmista viljan markkinat käteisellä myynti maailmanlaajuisesti. Minneapolis on muuten tärkeä liikenteen solmukohta ja koulutuskeskus.

Minneapolis tuli kaupunki vuonna 1867 ja liitettiin viereisen kaupungin St. Anthony vuonna 1872. Yliopisto perustettiin vuonna 1851 – ja 1900-luvun alussa oli Symphony Orchestra, yksi Amerikan kuuluisimmista perustettu. Kaikissa Minneapolis on erittäin aktiivinen ja monipuolinen kulttuurielämä.

Monet suosituimmista nähtävyyksistä Minneapolis liittyy ulkoiluun. Suhteessa monien järvien alueella kaupungin alueella on useita kauniita puistoja. Kuuluisin (ja suosituin) on Lake Minnetonka – ja Loring Park vietetään 17 Kunkin vuoden toukokuun. Minneapolis on oikeastaan ​​”Norja fanit” kaikkien Yhdysvaltain kaupungeissa. Kaupungissa on myös sen “Norja House”.

Muutoin on todettava, että kaupunki on useita teattereita ja museoita, ja monet turistit löytävät tiensä jännittävä taidemuseoon “Minneapolis Institute of Arts.” Lapsiperheet haluaisi myös tuoda käynti suuri huvipuisto “Valley Fair huvipuisto”.

Lähin lentokenttä on Minneapolis – Saint Paul International Airport, joka sijaitsee 17 km etelään kaupungin.