Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Milwaukee

Milwaukee matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Milwaukee. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Milwaukee

Autovuokraamo Milwaukee

Autovuokraamo Milwaukee

Milwaukee on Lake Michigan, ja on suurin kaupunki Yhdysvalloissa Wisconsinin osavaltiossa. Kaupunki sijaitsee 130 kilometriä pohjoiseen Chicago , ja on 595000 asukasta (2011).Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väkiluku nousee 1,7 miljoonaan.

Milwaukee on merkittävä kaupallinen, kulttuurinen ja teollinen keskus ja tärkeä rautateiden risteyksessä. Kaupungin yliopisto “Marquette University” perustettiin vuonna 1881. Lisäksi Milwaukee suuri satamapalvelut.

Kaupunki on tunnettu taloon kaksi Amerikan suurimmista panimoista – “Miller” ja “Pabst”. Milwaukee on säilyttänyt historiallisen perinnön ja on suosittu turistikohde kiinnostunut arkkitehtuurista ja kulttuurihistoriaa.

Osa kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Basilica “St. Josaphat Basilica” vuonna 1901, katolinen kirkko “St. Stanislaus” vuonna 1866, kaupungintalo peräisin 1895 – ja sen 108-metrisessä kellotorni ja moskeija Tripolin Shrine Temple vuonna 1928 – joka on kuuluisa maamerkki kaupungin. Moskeija on rakennettu inspiraatiota Taj Mahal Intiassa.

Muita nähtävyyksiä ovat Milwaukee “Discovery World Museum” – suosittu Science Museum vuorovaikutteisia näyttelyitä ja “Milwaukee Art Museum” – taidemuseo, jos voi nähdä teokset Degas, Monet, Picasso ja Miro.

Kaupungissa on myös eläintarha, kasvitieteellinen puutarha, lasten museo, Harley Davidson Museum ja useita puistoja ja virkistysalueita.

Milwaukee isännöi monia vuotuinen musiikin festivaalit, ja on siksi usein kutsutaan “City of Festivals.”

Lähin lentokenttä on General Mitchell International Airport, joka sijaitsee 13 km etelään keskustasta.