Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Miami

Miami matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Miami. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Miami

Autovuokraamo Miami

Autovuokraamo Miami

Miami sijaitsee Kaakkois rannikolle Floridan Atlantin rannikolla, erityisesti eteläosassa ns “Gold Coast” (“Gold Coast”). Kaupungissa on 409000 asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 5,5 miljoonaa.

Miami on Floridan suurin kaupunki alueella ja merkittävä matkailukeskus – joka saa 10 miljoonaa kävijää vuodessa. Se on myös yksi USA : n tärkein satama kaupungeissa – ja Miami on lähtökohta risteilyalus liikennettä Karibianmerellä.

Kaupunki on teollinen keskus ja johtava rahoituksen, kaupan, kulttuurin, median, viihteen, taiteen ja kansainvälinen kauppa.

Iso vetää matkailijoita on Miami Beach – joka on yksi Amerikan kuuluisimmista seaside resorts. Miami Beach sijaitsee 6 kilometriä koilliseen downtown, täällä on leveä ja kutsuva rantoja ja rantakatu – jos ylellisyyttä hotellit, ravintolat ja yökerhot sijaitsevat vierekkäin.

Miami on muuten useita teattereita, museoita, oopperaa, puistot ja musiikkiareenoita ja merkittävä matkailukohde koko perhe “Miami Seaquarium” – akvaario, jossa voit myös nähdä delfiini show.

On myös useita taidemuseoita Miamissa. Lisäksi kaupunki Eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha.

Miamin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 7 km keskustasta länteen.