Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Miami Lentokenttä

Miami Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Miami Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Miami Lentokenttä

Autovuokraamo Miami Lentokenttä

Autovuokraamo Miami Lentokenttä

Miami International Airport (MIA) sijaitsee 7 kilometriä länteen Miamin Yhdysvalloissa Floridan osavaltiossa.

Lentoaseman tärkeimmät terminaali avattiin vuonna 1959, ja Miamin kansainvälinen lentokenttä on tällä hetkellä kolme terminaalirakennusten: Pohjois-, Keski-ja Etelä.

Miami Airport palvelee 38.300.000 matkustajaa vuodessa (2011). Noin 45 lentoyhtiötä – mukaan lukien Lufthansa, Iberia, Delta, Aeroflot, United Airlines ja British Airways –   on suoria lentoja tänne eri kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla.Jotkut suosittuja kohteita ovat Amsterdam , Atlanta , Barcelona , Buenos Aires , Frankfurtissa , Lontoossa , Milanossa ja New Yorkissa .

Lentokentällä on laaja valikoima kahviloita / baareja / ravintoloita ja kauppoja. Muita palveluja ovat verovapaita myymälöitä, infopiste, pankki, pankkiautomaatti, valuutanvaihto laskuri, posti, kampaamo, apteekki, taidegalleria, ensiapuasema, Spa-keskus, kappeli ja internetyhteys.

Miami Airport on myös hotellin lentokentällä, joka sijaitsee hallissa E (taso 2). On olemassa myös useita hotelleja alueella, jos tarvitset majoitusta.

Saadaksesi lentokentältä osaksi Miamin, voit ottaa bussi, metro (linja menossa Tri-Rail Station “Miami Airport” vain itään terminaalirakennuksen) tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Miamissa, on 16 autovuokraamoja toimistoja lentokentällä – kuten Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, National ja Sixt. Car Center sijaitsee vain itään Miami International Airport.