Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Memphis

Memphis matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Memphis. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Memphis

Autovuokraamo Memphis

Autovuokraamo Memphis

Memphis sijaitsee Lounais osa Yhdysvaltain valtion Tennessee, Mississippi-joen. Kaupungissa on noin 680000 asukasta (2010) – vaan osa suurempaa metropolialueen jotka yhdessä väkiluku on 1,3 miljoonaa.

Memphis on suurin kaupunki Tennessee, ja myös tärkeä joki satamaan. Lisäksi Memphis keskeinen viestinnän keskus ja merkittävä teollisuuden. Useita korkeakoulut sijaitsevat täällä.

Memphis perustettiin vuonna 1819 yhteydessä linnake, joka rakennettiin vuonna 1797. Lopulta se oli erityisen puuvillan tuotantoon ja puukaupan joka muodosti talouden perustan.

Viime aikoina kaupunki on ollut tärkeä kehitettäessä amerikkalaisen populaarimusiikin, erityisesti blues – mutta myös silloin, kun se tulee Rock and Roll. Molemmat Elvis Presley, Jerry Lee Lewis ja Carl Perkins on asunut täällä. Yksi suurimmista nähtävyyksistä Memphis yhteisö, on Elvis Presley “Graceland”. Hit pyhiinvaellukselle Elvis fanit ympäri maailmaa.

Muuten Memphis muistetaan myös kaupunki, jossa musta kansalaisoikeudet johtaja Martin Luther King murhattiin vuonna 1968. Lorraine Motel, mikä oli todellinen murhan, myöhemmin muutettiin “National Civil Rights Museum” – ja tänään on muistipaikka, että monet matkailijat vierailla.

Memphis on myös useita muita nähtävyyksiä tarjota. Jotkut heistä ovat “Mamphis Walk of Fame” sijaitsee “blues-street” Beale Street. Se ylisti useita blues historian suuria taiteilijoita. Kunstmuseet “Memphis Brooks Museum of Art” on myös tutustumisen arvoinen. Täällä voit kokea merkittäviä taideteoksia renessanssin, barokin ja impressionismi. Myös Lastenmuseo “Lasten Museum of Memphis” suositella.

Lähin lentokenttä on Memphis International Airport, joka sijaitsee 5 km etelään keskustasta.