Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Louisville Lentokenttä

Louisville Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Louisville Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Louisville Lentokenttä

Autovuokraamo Louisville Lentokenttä

Autovuokraamo Louisville Lentokenttä

Louisville International Airport (SDF) sijaitsee Kentuckyn osavaltiossa – noin 12 kilometriä etelään kaupungin keskustasta Louisville.

Lentoasema avattiin vuonna 1941, ja kutsui sitten Standiford Field. Vuonna 1985 terminaalin uudistettiin ja uudelleen lentokentän muutti nimensä Louisville International Airport.

Lentoasema palvelee noin 3,4 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011) – ja 8 lentoyhtiöillä on suoria lentoja tänne 25 kohteisiin Yhdysvalloissa . Jotkut vilkkain reittejä, siirry Dallas, Chicago , New York , Atlanta, Denver ja Las Vegasissa.

Louisville Airport on useita tiloja matkailijoille – myös hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Lisäksi, infopiste, internetyhteys, ATM, kokoustilat ja “Emergency Service” – jos voi saada hätätilanteissa.

Saadaksesi Louisville International Airport keskustaan, voidaan käyttää bussilla tai taksilla. Lisäksi useita hotelleja kohteessa Louisville ilmainen bussikuljetus vieraille / lentokentältä. Kuitenkin tämä on järjestettävä etukäteen.

Jos haluat vuokrata auton Louisville, on useita tunnettuja autovuokraamojen lentoasemalla sen tytäryhtiöiden – kuten Advantage, Alamo, Avis, Hertz, Budget, Dollar, Enterprise, National ja Thrifty.