Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Los Angeles

Los Angeles matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Los Angeles. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Los Angeles

Autovuokraamo Los Angeles

Autovuokraamo Los Angeles

Los Angeles on Amerikan toiseksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee etelään Kalifornian osavaltio – lähellä Tyynellämerellä. Kaupunki on noin. 200 km pohjoiseen rajaa Meksikon kanssa.

Los Angeles on 3.8 miljoonaa asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla asuu noin 17 miljoonaa euroa.

Kaupungin rajojen Los Angeles, useiden riippumattomien kaupungeissa – myös Beverly Hills, Culver City ja Santa Monica. Los Angeles on tärkeä liikenteen solmukohta ja tunnetaan hänen elokuva-ja tv-tuotantoa. Kaupunki on myös hyvin suosittu matkailukohde.

Kaupunkikuvan leimaa bulevardien ja suuria puistoja. Keskustasta pohjoiseen Hollywoodin elokuva kaupunki, jossa voit kävellä pitkin Hollywood Boulevard ja nähdä stjernebelagte jalkakäytävä “Walk of Fame”.

Muut matkailukohteet Los Angeles ovat Universal Studios – jossa kävijät voivat oppia lisää elokuvateollisuudessa, Science Center – interaktiivisia näyttelyitä, MOCA – Nykytaiteen museo – muuttuvien taidenäyttelyt, “Museum of Tolerance” – multimedia museo keskittyy rasismia ja ennakkoluuloja Yhdysvalloissa ja Griffith Park – suuret puistoalue, jossa voi myös käydä eläintarha “LA Zoo”.

Kaupungissa on muuten Museum of Natural History, Afrikkalainen-amerikkalainen museo, akvaario, kasvitieteellinen puutarha ja kauniita rantoja pitkin rannikkoa.

Uusi julkinen nykytaiteen museossa avautuu vuonna 2013 Los Angeles, ja kutsutaan “Laaja”.

Kaupungin tärkein lentokenttä – Los Angeles International Airport – sijaitsee 30 kilometriä lounaaseen keskustasta.