Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Los Angeles Lentokenttä

Los Angeles Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Los Angeles Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Los Angeles Lentokenttä

Autovuokraamo Los Angeles Lentokenttä

Autovuokraamo Los Angeles Lentokenttä

Los Angeles International Airport (LAX) sijaitsee Kalifornian osavaltiossa – noin 30 kilometriä lounaaseen downtown Los Angeles .

Lentokenttä on 6. maailman vilkkaimmista ja 3. suurin Yhdysvalloissa . Los Angeles Airport palvelee 61.800.000 matkustajaa vuodessa (2011), ja on yhdeksän terminaalirakennuksissa.Terminal 1-8 käytetään kotimaan lennoilla, kun taas 9 terminaali – “Tom Bradley International Terminal” – käytetään kansainvälisillä lennoilla.

Los Angeles Airport perustettiin vuonna 1928, ja avattiin siviili-ilmailun vuonna 1946.

Kaikki suuret lentoyhtiöt lentää tänne ja lentokentältä on suoria lentoja noin 160 kohdetta ympäri maailmaa. Suosituin reitit, siirry Lontoo , Tokio , Sydney , San Francisco, New Yorkissa ja Chicagossa .

On paljon erilaisia ​​ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja cocktail baareja lentokentällä. Lisäksi on olemassa tiloja, kuten lahjatavaraliikkeet, kioski, business center, tullitta kauppoja, terveyskeskus, pankki, pankkiautomaatit, ja langaton internetyhteys.

Myös 2 kohteessa lentoaseman alueella.

Saadaksesi lentokentältä keskustaan ​​Los Angeles, voidaan käyttää LRT (kevyen raideliikenteen), bussi, bussilla tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Los Angeles, on noin 40 autovuokraamo toimistot lähellä lentokenttää, mutta ei terminaalirakennuksen. Jotkut autonvuokraus yritykset tarjoavat asiakkailleen ilmaisen kuljetuksen lentokentältä heidän vuokrauspiste – mukaan lukien Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja Thrifty. Jos olet tilannut auton ennen lähtöä Los Angeles, työntekijä autovuokraamo odottaa sinua ulkopuolella terminaalin – merkin alla “Rental Car Shuttle”.