Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Long Beach

Long Beach matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Long Beach. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Long Beach

Autovuokraamo Long Beach

Autovuokraamo Long Beach

Long Beach sijaitsee San Pedro Bay Kaliforniassa, erityisesti 30 km etelään Los Angeles .Kaupungissa on noin. 470000 asukasta (2010). Long Beach on yhteinen satamaan Los Angeles kautta kanavayhteyden “Cerritos Channel”.

Sen lisäksi, että Long Beach on joitakin valmistus – sekä sotilaallinen läsnäolo sekä laivaston satamaan ja lentotukikohdan – se on ensisijaisesti matkailu on kaupungin taloudellinen voimatekijä.

Suurin nähtävyys on ihana, koko 13 kilometrin uimaranta. Muita nähtävyyksiä ovat laivan “Queen Mary”, joka toimii merenkulun museo. “Walter Pyramid”, pyramidin muotoinen kuntosali koripallo ja lentopallo, on kaupungin kaikkein ainutlaatuinen rakennus – ja suosittu matkailukohde.

Long Beach on myös paikalla useita merkittäviä tapahtumia – kuten vuotuinen Long Beach Blues Festival ja rotu Long Beach Grand Prix.

Lähin lentokenttä on paikallinen Long Beach Airport, joka sijaitsee 6 kilometriä koilliseen downtown. Muuten, Los Angeles International Airport vain 34 kilometriä luoteeseen Long Beach.