Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Jacksonville

Jacksonville matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jacksonville. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jacksonville

Autovuokraamo Jacksonville

Autovuokraamo Jacksonville

Satamakaupunki Jacksonville sijaitsee kaakkoon Yhdysvaltain ja on suurin kaupunki Floridan osavaltiossa.Jacksonville on myös 13. suurin kaupunki Yhdysvalloissa, ja on 822000 asukasta (2011). Kun koko pääkaupunkiseudun väestö kasvaa 1,3 miljoonaa.

Jacksonville sijaitsee St. Johns River – joka virtaa Atlantin valtamerelle. Kaupunki on Floridan johtava teollinen, taloudellinen, kaupallinen ja viestinnän keskus.

Jacksonville on suosittu turistikohde, ja saa 3 miljoonaa kävijää vuodessa. Jacksonville on myös tiedetään olevan tärkeä kongressin ja yleissopimukset.

Kaupungissa on kostea subtrooppinen ilmasto, lämpimät kesät ja leudot talvet. On olemassa useita kauniita rantoja rannikolla – noin. 30 km keskustasta länteen. Tässä on esimerkki Jacksonville Beach, Atlantic Beach ja Neptune Beach.

Kaupungin korkein rakennus on “Bank of America Tower”, joka kohoaa 188 metrin korkeuteen maanpinnasta.

Jotkut suosittuja matkailukohteita kaupungissa ovat “Nykytaiteen museo Jacksonville” – joka on nykytaiteen näyttelyitä, eläintarha “Jacksonville Zoo & Gardens” – jos voi nähdä leijonia, norsuja ja Jaguaria, huvipuisto “Adventure Landing” ja “Tiede & Historia” (MOSH) – kanssa näyttelyitä tieteen ja paikallista historiaa. Siellä on myös planetaario.

Jacksonville on muuten merenkulun museo sekä 64 golfkenttää alueella ympäri kaupunkia – jossa jokainen pääsee tunnin ajomatkan päässä keskustasta.

Jacksonville International Airport sijaitsee 23 kilometriä keskustasta pohjoiseen.