Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Jacksonville Lentokenttä

Jacksonville Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jacksonville Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jacksonville Lentokenttä

Autovuokraamo Jacksonville Lentokenttä

Autovuokraamo Jacksonville Lentokenttä

Jacksonville International Airport (JAX) sijaitsee Floridan osavaltiossa, noin 23 kilometriä pohjoiseen Jacksonville keskustasta.

Lentoasema vihittiin vuonna 1968 ja on yksi terminaalirakennuksen. Jacksonville Airport palvelee noin 6 miljoonaa matkustajaa vuosittain.

Useat lentoyhtiöt ovat suoria lentoja Jacksonville International Airport on 24 kohteisiin Yhdysvalloissa – kuten Las Vegas, Washington DC, Denver, Miami ja Chicago .

On erinomaiset julkisen lentoaseman tilojen – monia ravintoloita, kahviloita ja baareja.Lisäksi on kauppoja, kioski, pankkiautomaatit, meditaatio huone, Spa-keskus, taidegalleria, hieronta tuolit, infopiste ja ilmainen langaton internetyhteys.

On kaksi hotellia lentoasemalla: Clarion Hotel Airport (joka on myös yrityskeskus kokoustilaa) ja Microtel Inn & Suites. Lisäksi on useita hotelleja välittömässä läheisyydessä.

Saadaksesi lentokentältä osaksi kaupungin keskustaan, voi kestää bussilla tai taksilla. On suosittu vuokrata auton Jacksonville ja tuloaulassa on matkatavaroiden alueella ovat toimistot useita hyvämaineinen autovuokraamojen – kuten National, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja Thrifty.