Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Indianapolis

Indianapolis matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Indianapolis. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Indianapolis

Autovuokraamo Indianapolis

Autovuokraamo Indianapolis

Indianapolis on pääkaupunki Yhdysvaltain Indianan osavaltiossa, ja se sijaitsee lähellä joen White River. Kaupungin asukasluku on noin 800.000 (2010), mutta yksi vie lähiöissä, sen väkiluku nousee noin. 1,7 miljoonaa euroa.

Indianapolis on merkittävä teollinen kaupunki – ja myös merkittävä liikenteen solmukohta. Kaupunki on myös koulutuskeskus, mukaan lukien kaksi yliopistoa, musiikki-ja taideosasto

Indianapolis on perustettu vuonna 1821, ja on ollut valtion pääoman lähes koko historiansa. Kun auto tuotanto alkoi toden teolla alussa 1900, kehitetty Indianapolis tullut tärkein Yhdysvaltojen auton kaupungin ensi Detroit. Vuonna 1910 siellä oli yli 60 tuotantolaitosta Indianapolis. Tämä historia heijastuu oli, että joka vuosi vuodesta 1911 lähtien on pidetty maailmankuulu rotu täällä – “Indianapolis 500”.

Kaupungissa on muuten useita kulttuurilaitoksia esitellä. Niistä tärkeimmät nähtävyydet on “White River State Park” jossa on myös eläintarha. Muuten se on rikas valtio museo on suosittu kohde. Sama pätee vaikuttava sisätiloissa areenalla urheilu – Hoosier Dome.

Kuten useimmissa muissa Yhdysvaltain suurimpien kaupunkien, eri ostosalueita ja ostoskeskukset laaja ja monipuolinen – ja vain myyntitoiminta on moottorin teollisuuden jälkeen eniten autotehtaat suljettiin vuonna 1970 – ja 1980-luvuilla.

Indianapolis markkinoija usein – ei juurikaan ylpeyttä – syntymäpaikka entisen presidentin Theodore Roosevelt ja maailmankuulu kirjailija Kurt Vonnegut.

Lähin lentokenttä on Indianapolis International Airport, joka sijaitsee 11 km lounaaseen keskustasta.