Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Houston

Houston matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Houston. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Houston

Autovuokraamo Houston

Autovuokraamo Houston

Houston on suurin kaupunki Texasin osavaltiossa – ja jonka väkiluku on noin 2,2 miljoonaa (2010), se on myös 4. suurin Yhdysvalloissa . Houston on muuten keskellä suurempaa pääkaupunkiseudulla (Houston-Galveston) kanssa lähes 5,7 miljoonaa asukasta.Vuoden vaihteessa oli vain vajaat 50000 ihmistä Houston, joten se oli 1900-luvulla yksi Amerikan nopeimmin kasvavista kaupungeista.

Houston Katsele Texas suurimpia (ja USA: n toiseksi suurin) satama. Se on ensisijaisesti öljyn ja liittyvät tuotteet, ja puuvilla viedään täältä. Etäisyys Meksikonlahdella on noin 80 km.

Kaupunki on perustettu vuonna 1836, ja oli aikoja 1837-39 ja 1842-46 pääkaupunki sitten itsenäisen tasavallan Texas. Myöhemmin kehitettiin Houston tullut yksi Amerikan tärkeimmistä rautatiekeskuksiin. Kaupunki ei ole tyypillinen kaupunki, mutta ovat suhteellisen “kasvanut” – eli se on levinnyt laajalle alueelle, ja muistuttaa lähinnä enemmän tai vähemmän satunnaisia ​​yhdistäminen lähiöissä ja liiketoiminta-alueilla.

Vuodesta 1960, Houston usein nimitystä “Space City”, koska NASA päätti laittaa sen ohjauskeskus miehitettyjä avaruuslentoja täällä. Se sijaitsee noin 35 kilometriä kaakkoon keskustasta, ja siinä on virallinen nimi “Lyndon B. Johnson Space Center.”

Houston on muuten tärkeä utdanningsby – ja kolmenkymmenen yliopistoissa ja korkeakouluissa. Suurin on University of Houston lähes 40000 opiskelijaa.

Kaupunki on myös panostanut kulttuuriin ja Alley teatteri pidetään yksi Amerikan parhaista kohtauksia. Muista kulttuurikohteisiin on erityisesti Natural History Museum ja Museum of Fine Arts nimeltään. Houston on myös yksi Amerikan kuuluisimmista sinfoniaorkestereiden – ja myös maailman suurin sisätiloissa liikuntakeskukseen (Astrodome).

Lähin lentokenttä on Houston George Bush Intercontinental Airport sijaitsee 37 km pohjoiseen kaupungin. Se on myös yksi Amerikan vilkkaimpia.