Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Fort Myers

Fort Myers matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Fort Myers. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Fort Myers

Autovuokraamo Fort Myers

Autovuokraamo Fort Myers

Fort Myers sijaitsee Floridan osavaltiossa, jonka joen Caloosahatchee joki, joka tyhjentää osaksi Meksikonlahdella. Kaupunki sijaitsee maakunnassa Lee County – 195 kilometriä kaakkoon Tampa.

Fort Myers on 63000 asukasta (2011), ja on suosittu seaside resort – jos vetonaula on ensisijaisesti kutsuva ranta “Fort Mayers Beach”. Koska monet palmuja Fort Myers, kutsutaan kaupungin usein vain “City of Palms”.

Thomas Edison asui Fort Myers talvella ja tasataan kumi lab täällä. Kaupungissa järjestetään vuosittain lysfestival kunniaksi Edison – “Pegant of Light”.

Merkittävä matkailukohde kaupunki on historiallinen museo “Edison ja Ford Winter Estates.” Tämä oli talven asuntojen sekä Thomas Edison ja Henry Ford, jossa kävijät voivat saada opastettu kierros, jossa voit nähdä satoja Edisonin ja Fordin keksintöjä ja esineitä. On myös kasvitieteellinen puutarha täällä.

Myös “Calusa Nature Center” Fort Myers, käynti. Täällä on planetaario, museoesineiden, luontopolkuja ja perhonen puisto.

Kaupunki on muuten vilkas yöelämä kasinot, baareja ja yökerhoja. Lisäksi useita hienoja golfkenttiä alueella.

Southwest Florida International Airport sijaitsee 27 kilometriä lounaaseen keskustasta.