Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Fort Myers Lentokenttä

Fort Myers Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Fort Myers Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Fort Myers Lentokenttä

Autovuokraamo Fort Myers Lentokenttä

Autovuokraamo Fort Myers Lentokenttä

Southwest Florida International Airport (RSW) sijaitsee 27 km lounaaseen keskustasta kaupungin Fort Myers.

Lentoasema avattiin vuonna 1983 ja on yksi terminaalirakennuksen. Fort Myers Airport palvelee 7,5 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011).

On noin 20 lentoyhtiötä, joilla on suoria lentoja Fort Myers Airport 40 kohteeseen Yhdysvalloissa . Lisäksi on suoria lentoja tänne Dusseldorf Saksaan ja Montrealissa Kanadassa .

Palvelut lentoasemalla kuuluu hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Lisäksi, business center, pankkiautomaatit, valuutan vaihtoa vastaanotto-, tiedotus-levy ja langaton internetyhteys. On olemassa myös useita hotelleja alueella, jos tarvitset majoitusta lähellä Fort Myers Airport.

Saadaksesi lentokentältä osaksi kaupungin keskustaan, voi kestää bussilla tai taksilla. Määrä hotellit tarjoavat ilmaisen edestakaisen kuljetuspalvelun lentokentälle / lentokentältä heidän vieraansa, mutta tämä tulee varata etukäteen.

Jos haluat vuokrata auton Fort Myers, on useita autonvuokraus toimistoja lentokentällä – kuten Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, National, Hertz ja Thrifty. Yksi etsii toimistot palkata keskus “autonvuokrauspalvelu Center” kerroksessa pysäköintihalli.