Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Fort Lauderdale

Fort Lauderdale matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Fort Lauderdale. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Fort Lauderdale

Autovuokraamo Fort Lauderdale

Autovuokraamo Fort Lauderdale

Fort Lauderdale sijaitsee Floridan osavaltiossa Atlantin rannikolla – noin 40 kilometriä pohjoiseen Miami. Kaupunki sijaitsee maakunnassa Broward County, ja on 165000 asukasta (2010).

Fort Lauderdale on suuri satama ja monet risteilyalukset telakka täällä. Kaupungin talous perustuu matkailuun, ja Fort Lauderdale saa yli 10 miljoonaa kävijää vuosittain.

Kaupungissa on kauniita rantoja pitkin rannikkoa. Florida on trooppinen ilmasto kuuma ja kostea kesät ja leudot, kuiva talvet.

Fort Lauderdale kutsutaan usein Amerikan Venetsia koska monia kanavia ja småsjøene kaupunki.Kaupungin pilvenpiirtäjiä, taidegalleriat, kaupat, lukuisat yökerhot, luksushotelleja ja viihde vaihtoehtoja – kuten suuri arcade “Hollywood Bingo Empire”.

Fort Lauderdale on myös useita museoita – mukaan lukien “Museum of Art” – yksi maan suurimmista kokoelmista nykytaiteen. Täällä voit myös nähdä kauniita veistoksia ja keraaminen mallistossa Picasso.

Muita nähtävyyksiä kohteessa Fort Lauderdale kuuluu Popular Science museo “Museum of Discovery and Science” – kanssa IMAX teatteri, interaktiivinen näyttely ja lentosimulaattori, automuseo “Fort Lauderdalen antiikkiautomuseo” ja “Stranahan House” – vanhin talo vuonna 1901, joka on nyt avoinna yleisölle.

Kaupungissa on muuten suosittu drive-in elokuvateatteri, ja lukuisat puistot ja virkistysalueet.

Fort Lauderdale Hollywood International Airport sijaitsee 8 km etelään keskustasta.