Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Detroit

Detroit matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Detroit. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Detroit

Autovuokraamo Detroit

Autovuokraamo Detroit

Detroit sijaitsee joen Detroit-joen ja Lake St. Clair, ja on suurin kaupunki Yhdysvalloissa Michiganin osavaltioon. Detroit sijaitsee suoraan vastapäätä kaupungin Windsor Ontarion provinssin ( Kanada ).

Detroit on 714000 asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu noin. 4,3 miljoonaa euroa. Detroit on suuri satama kaupunki Detroit-joen.

Yhdysvaltain autoteollisuus alkoi Detroitissa, ja kaupunki on edelleen merkittävää Automotive – jos General Motors, Ford ja Chrysler ovat tehtaitaan.

Detroit on myös yliopisto – joka on perustettu vuonna 1911. Detroit tunnetaan monikulttuurinen kaupunki, jossa on suuri maahanmuuttaja. Kaupunkikuva koostuu enimmäkseen korkeita rakennuksia ja pilvenpiirtäjiä, ja Comerica torni Detroit Centerin tornit 189 metriä maanpinnan yläpuolella.

Kaupungissa on mannermainen ilmasto kuumat kesät ja kylmät talvet. Talven sateiden usein tulee lumena.

Joitakin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat “Detroit Cultural Center” – kirjastojen, taidegalleriat ja museot – myös historian museo, tiedekeskus ja “Detroit Institute of Arts” – joka on merkittävä taidekokoelma. Täällä vierailijat lukien katso teoksia Matisse, Monet, Degas ja Rubens.

Toinen nähtävyys kaupungissa on roomalaiskatolinen kirkko “Ste. Anne de Detroit “vuodelta 1886.

Detroit on muuten oopperaa, teattereita, useita kasinoita, eläintarha ja akvaario. Esikaupunkialueella Dearborn on suosittu “Henry Ford Museum” – joka on iso auto kokoelma ja näyttely kuljetuskaluston.

Kaupunki on tunnettu myös vuosittainen kansainvälinen jazzfestivaali, joka on suosittu sekä paikallisten että turistien.

Detroit Metropolitan Wayne County Airport sijaitsee 22 kilometriä lounaaseen keskustasta.