Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Denver

Denver matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Denver. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Denver

Autovuokraamo Denver

Autovuokraamo Denver

Denver on pääkaupunki Yhdysvaltain valtion Coloradon, ja on noin 600000 asukasta (2010). Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väestö kasvaa lähes 2,5 miljoonaa.

Kaupunki sijaitsee joen South Platte – 1600 metriä merenpinnan yläpuolella – vain 24 kilometriä itään Mountain Range Rocky Mountains. Se on suosittu ottaa päiväretki “Rocky Mountains National Park”, joka on tunnin ajomatkan päässä.

Denver on alueellinen keskus kuljetuksen, kaupan, rahoituksen ja kulttuurin sekä öljyteollisuus on erittäin tärkeä teollisuuden haara. Kaupungissa on oma yliopisto, joka on perustettu vuonna 1864.

Merkittävä matkailukohde Denverin “Colorado State Capitol Building” – hallitus 1907 rakennetussa rakennuksessa. On mahdollista, että yleisö voi saada jopa rakennuksen huipulla, jossa yksi on upeat näkymät Rocky Mountains.

Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Denver “Denver Art Museum” – ja nykytaiteen näyttelyitä, Natural History Museum, Rautatiemuseon, Fire Museum, miniatyyri museo “Museo de las Americas” – museo, joka keskittyy Latinalaisen Amerikan taide-ja kulttuuriperintöä ja Butterfly Garden “Butterfly Pavilion”.

Denver on myös monia kauniita puistoja ja viheralueita, kasvitieteellinen puutarha, eläintarha, planetaario ja huvipuisto.

Denver International Airport sijaitsee 30 kilometriä koilliseen downtown.