Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Dallas

Dallas matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dallas. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dallas

Autovuokraamo Dallas

Autovuokraamo Dallas

Dallas on pohjoiseen Teksasin osavaltion mukaan Trinity River, ja on 9. väkirikkain kaupunki Yhdysvalloissa . Kaupungissa on 1,2 miljoonaa asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 6,3 miljoonaa.

Dallas on merkittävä kulttuurinen ja taloudellinen keskus alueella ja sen talous perustuu pankki-, kaupankäynti, tietojenkäsittelytiede, lääketieteellinen tutkimus, kuljetus ja logistiikka. Lisäksi Dallas tunnettu öljy-ja puuvilla aloilla.

Kaupungissa on kostea subtrooppinen ilmasto kuumat kesät ja leudot talvet. Kesän lämpötilat ovat noin 35 astetta ja talvella, kaupunki päivälämpötilat noin. 21 astetta on usein kosteaa Dallasissa.

Kaupunkikuvan on ominaista moderneja rakennuksia ja pilvenpiirtäjiä, ja korkein rakennus on tärkein keskus – joka kohoaa 286 metriä maanpinnan yläpuolella.

Jotkut Dallas “suosituimpia nähtävyyksiä ovat Lake “White Rock Lake” ympäröivään puistoon – joka on suosittu virkistysalue, John F. Kennedy Memorial Plaza – mikä merkitsee paikan, jossa hänet murhattiin vuonna 1963, “Train Floor Museum” – museo, joka on myös omistettu John F. Kennedy Sculpture Park “Nasher”, “Meadows Museum of Art” – joilla on laaja kokoelma Espanjalainen taide (mukaan lukien teosten Eli Greco, Goya, Miró ja Picasso) sekä “Dallas Museum of Art” – valtava kokoelma taidetta antiikin ajoista nykypäivään. Täällä vierailijat lukien Katso työ Monet, Gauguin ja Van Gogh.

Dallas on muuten kasvitieteellinen puutarha, akvaario, eläintarha, huvipuisto, golfkentät, loistavat ostosmahdollisuudet monia ostoskeskuksia.

Dallas Fort Worth International Airport sijaitsee 34 kilometriä luoteeseen keskustassa.