Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Dallas Lentokenttä

Dallas Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dallas Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dallas Lentokenttä

Autovuokraamo Dallas Lentokenttä

Autovuokraamo Dallas Lentokenttä

Dallas – Forth Worth International Airport (DFW) sijaitsee 24 kilometriä luoteeseen Dallas   keskusta ja 29 km koilliseen Forth Worth.Lentoasema palvelee 57.800.000 matkustajaa (2011), ja on vilkkain Texasin osavaltiossa – ja 8 maailman suurin mitattuna matkustajamäärät.

Dallas Airport avattiin vuonna 1953 ja on tällä hetkellä viisi terminaalirakennusten (- E). On ilmainen bussikuljetus (Skylink) päätelaitteiden välillä.

Noin 21 lentoyhtiötä – mukaan lukien Delta, Emirates, US Airways ja British Airways – on suorat lennot Dallas Airport 129 Yhdysvaltain ja 36 kansainväliseen kohteeseen.

On laaja valikoima kahviloita, ravintoloita ja kauppoja lentoasemalla. Lisäksi vierashuoneissa infopiste, business center, internetyhteys, työpöytä, valuutanvaihto, pankit, pankkiautomaatit, ensiapuasema, lasten leikkipaikka, kauneus ja hierontasalonki, kampaamo ja elokuvateatteri.

Lentokentällä on hotelleja Grand Hyatt ja Hyatt Regency.

Pääset keskustaan ​​Dallas voi bussilla, junalla (on bussikuljetus terminaalista lähimmälle asemalle), metrolla tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Dallasissa on useita suurten autovuokraamojen – kuten Avis, Budget, Dollar, Hertz, National, Alamo ja Thrifty – toimistoihinsa lentoasemalla, erityisesti Terminal E – lähellä eteläisen sisäänkäynnin.